Калуський льодовий палац передадуть в управління місцевим органам влади на п’ять років

На сьогоднішній нараді в Калуші (Івано-Франківська обл.) було вирішено, що Калуський льодовий палац передадуть в управління місцевим органам влади станом на п’ять років, але сам комплекс залишатиметься у власності держави. Тобто його не можна буде приватизувати.

Також Міністерство у справах сім’ї молоді і спорту залишає за собою контролюючу функцію за Палацом. В результаті сьогоднішніх домовленостей, при Калуському льодовому палаці має діяти дитяча юнацька спортивна школа та різні гуртки.

За попередніми домовленостями, функціонування комплексу забезпечуватиметься з калуського міського та обласного бюджетів.

За словами прес-секретаря губернатора Прикарпаття Ігоря Марковського, через 10-14 днів буде підготовлений спеціальний договір, в якому і будуть прописані результати сьогоднішніх домовленостей.

До речі, наразі Калуський льодовий палац боргує за світло 39 тис. грн., тому він відключений від енергопостачання. Проте мер Калуша Ігор Насалик запевнив, що проблема з коштами буде вирішена найближчим часом.

old_editor, 14.10.2009 22:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини