«Говерла» знову програє, а Майкл Фрейзер стає найкориснішим гравцем 2-туру «Суперліги»

Один у полі не воїн? Хто сказав! Навіть якщо його ім’я Майкл Фрейзер?

Після несподіваної поразки у першому турі української баскетбольної суперліги в домашній грі від «Миколаєва» баскетболісти маріупольського «Азовмашу» прагнули перш за все реваншу. Тим більш, що грати знову перед рідними уболівальниками. На «Говерлу» азовмашівці настроювалися як могли, але напевно недооцінили івано-франківців, котрі уже другий поєдинок проводять в гостях.

«Говерла» ж показала дуже змістовну гру і у всіх чотирьох чвертях гідно протистояла неодноразовому учаснику європейських кубків. Майкл Фрейзер, новачок і однозначно лідер команди повів партнерів за собою. Його 22 очки після двох чвертей і рахунок 36-34 на користь маріупольців вселяв надію в серця уболівальників. Наприкінці третього періоду відрив «Азовмашу» сягнув дев’яти очок, але гості відповіли ривком 9-3 і знову «Говерла» у грі. Четверта чверть, особливо останні секунди, виявилися настільки драматичними, що потрібен був валідол; 72-68 на користь господарів, Спаркс здійснює дальній кидок, але на ньому порушують правила і потрібно виконувати три штрафних кидки. Перші два американський легіонер «Говерли» закидає без проблем. Третій зумисне «маже» і м’яч потрапляє до Фрейзера. 1.1 секунди до закінчення матчу. Кидок Майкла і блок-шот від гравця маріуполя Деніелса. 72-70 на користь «Азовмашу».

Гра івано-франківців не може не вселяти надію на кращі результати. З таким настроєм і таким форвардом, як Фрейзер, можна боротися за куди вищі позиції. Можливо, і минулорічний лідер «Говерли» Патрік Спаркс нарешті набере форму і тоді усім буде непереливки. До того ж Майкл став найкориснішим гравцем 2-туру «Суперліги», набравши 26 очок та зробивши 15 підбирань.

За словами тренера «Говерли» Євгена Мурзіна гра була досить цікавою та змістовною, але все ж на діях франківчан відбивається насичений графік переїздів.

Довідка

«Азовмаш» (Маріуполь) – «Говерла»- 72:70 (23:21, 13:13, 17:15, 20:21)

8 жовтря. Маріуполь. ПС «Азовмаш»

«Г»: Фрейзер (26 + 15 підбирань), Кудрявцев (11 + 3 передачі + 5 втрат), Спаркс (10 + 3 передачі + 2 перехоплення), Орленко (10 + 4 підбирання), Коваленко (5), Голубєв (4 + 3 передачі), Скірмантс (4 + 5 підбирань + 5 блок-шотів + 3 перехоплення), Кяушас (0 + 3 підбирання), Скуматов (0), Сліпенчук (0), Шостуха (0)

old_editor, 09.10.2009 18:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини