«Прохідників» у списках ПР не буде, а інформація про те, що члени виборчкомів потраплять до списку депутатів, правдива - Зварич

Інформація про те, що члени окружних виборчих комісій, які представлятимуть під час виборів Президента України Партію Регіонів будуть включені до списку депутатів сільських, міських, обласних та районних рад відповідає дійсності.

Про це «Малакаві» повідомив народний детат України, член Партії Регіонів Ігор Зварич.

«Так, ця інформація цілком правдива. На даний час ми формуємо пропозиції щодо кандидатів у депутати усіх рівнів, бо ми дивимося у майбутнє. Інтереси нашої політичної сили не закінчуюються виключно виборами президента, — говорить Ігор Зварич, — Усі говорять про відкриті списки, і ми хочемо так зробити. Цей механізм є простим — на зборах партійного активу усіх рівнів ми плануємо уже затверджувати кандидатів в алфавітному порядку. Людина, котра сумлінно виконувала доручення, проводила агітаторську діяльність, одним словом, активно брала участь у політичному житті партії обов’язково опиниться на початку такого списку».

Також пан Ігор зазначив, що у цьому році так званих «прохідників» не буде.

«Ми реально думаємо про майбутнє партії. А те, що Литвин закликає усіх йти до нього, і він зробить їх депутатами, тільки от чомусь ніхто не йде – популізм», — сказав «Малакаві» Ігор Зварич.

old_editor, 07.10.2009 17:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини