Верес зустрівся з молодими педагогами. Як заохочення – кава та печиво

«Ми хочемо бути ближчими до молодих педагогів», – заявив вчора начальник управління освіти й науки Івано-Франківського міськвиконкому Михайло Верес на зустрічі з молодими педагогами.

Вже четвертий рік поспіль організовуються такі зустрічі молодих педагогів з начальником та працівниками управління освіти. Цього року на зустріч прийшло 49 молодих педагогів, серед них вихователі, вчителі, соціальні педагоги.



«В освіту мене привела любов до дітей. Це десь, може, банально й не оригінально, проте, не завжди усе сходиться на грошах»
, — говорить молодий вчитель початкових класів школи № 22 Любов Циганчук.

Управління освіти, організовуючи такі своєрідні «фуршети», як зауважує заступник начальника управління освіти Світлана Уварова, хоче в першу чергу побачити своїх педагогів, а також показати людей, до яких вони можуть звертатися у разі виникнення будь-яких професійних проблем.

«Ми дуже сподіваємося на те, що методисти нашого інформаційно-методичного центру візьмуть під свій особистий патронат, що є їхнім прямим обов`язком, й спільно з директорами шкіл допоможуть молодим учителям впродовж їх трьох перших професійних років реалізуватися в сфері освіти», – каже Світлана Уварова.

Вагомим недоліком, за словами пані Світлани, при влаштуванні на роботу педагога є те, що більшість з них працюють не за спеціальністю, особливо у дошкільній сфері освіти.

old_editor, 06.10.2009 14:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини