Мої двері завжди відкриті для інвесторів — Анушкевичус

На зустрічі із Надзвичайним та Повноважним послом Австрії в України Маркусом Вукетічем мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус запропонував пану послу тісну співпрацю по різним інвестиційним проектам, подарував картину із видом Івано-Франківська та запросив частіше відвідувати місто.

«Після зустрічі ми надамо усю інформацію щодо вільних площ та перспективних бізнес-проектів пану Вукетічу. Думаю від сьогодні наші зв’язки потіснішають, а економічна співпарця буде плідною та вигідною. Я усвідомлюю причини, з яких австрійські інвестори не дуже хоче вкладати кошти в нашу економіку - це перш за все проблеми із законодавсьвом (ПДВ, митні та земельні закони), але можу запевнити відношення Івано-Франківської влади дуже позитивне. У нас є чудовий потенціал - це трудові ресурси - працьовиті та хороші люди. І ці двері завжди відкриті для інвесторів», — сказав Віктор Анушкевичус в розмові з Маркусом Вукетічем.

Також пан Анушкевичус повідомив про відкриття тендера по удосконаленню систем водопостачання та водовідведення, утилізації сміття та допомозі міським будівельним компаніям. Ще, за словами заступника міського голови Зінаїди Федорук, дуже важливим є проект добудови та розбудови центрального міського стадіону та інфраструктури навколо нього.



«Стадіон «Рух» може стати окрасою та перлиною не тільки міста Івано-Франкіська а й регіону в цілому»
, — сказала пані Федорук.

old_editor, 06.10.2009 14:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини