У «Дивосвіті» дітей з особливими потребами вчать кулінарії та прикладного мистецтва

Бути директором дитячого центру психологічної реабілітації дуже почесна, але водночас і відповідальна робота. Існує багато нагальних проблем, котрі потрібно вирішувати. Але перш за все це постійна робота з дітьми, що дуже відрізняються від своїх однолітків.

«Наш центр працює уже другий рік. У ньому навчається 28 дітей віком від 18 до 35 років. Ми допомагаємо їм розвивати свої навички. У «Дивосвіті» вони кожного дня з дев’ятої до шістнадцятої години відвідують різні курси: це і кулінарія, і арт-реабілітація, прикладне мистецтво. Також з ними працює психолог. Ми намагаємося зробити усе можливе щоб ці діти могли самі себе обслуговувати», — розповідає директор Івано-Франківського міського центру соціально-психологічної реабілітації «Дивосвіт» Оксана Вінтоняк.

Також, за словами пані Вінтоняк, дуже тішить і те, що тепер діти мають змогу займатися у відремонтованих кімнатах, на ремонт яких пішло три місяці, а кошти були виділені як меценатами так і міською владою Івано-Франківська.



«Загалом відремонтували тільки одну кімнату із двох, але з часом ми плануємо відремонтувати все решта. Головне - це бажання щось робити. Все починається із маленького кроку до великої мети»
, — сказала Оксана Вінтоняк.

old_editor, 05.10.2009 20:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини