Сталося. Дітям з центру «Дивосвіт» нарешті подарували автомобіль

Сьогодні в Івано-Франківському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт» відбулася неодназна подія. За участі міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса та його заступника Зінаїди Федорук, дітей, що займаються у цьому центрі, їх батьків та педагогів, «Дивосвіту» було подаровано та освячено автомобіль, що призначений для перевезення дітей із особливими потребами. Також міська влада подбала про те, щоб другу річницю свого існування центр зустрів у відремонтованому приміщенні.

«У мене була мрія - така машина. І вона здійснилася», - сказав один із хлопців, який займаються в центрі.

За словами Оксани Вінтоняк, директора центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивоствіт», цей автомобіль перш за все допоможе дітям добиратися до центру. Також їх тепер без проблем можна буде розвозити по домівках, возити на різні екскурсії.

«Ми дуже вдячні усім, хто долучився до цієї благородної справи та допоміг нам. Ми працюємо усього другий рік, але намагаємося зробити усе можливе, аби ці дітки не відчували себе поза суспільством», - сказала пані Вінтоняк.

old_editor, 05.10.2009 19:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини