Гадаю, прийшов час для великих інвестицій австрійських компаній в економіку Івано-Франківська — Вукетіч

Під час зустрічі Надзвичайного та Повноважного посла Австрії в Україні Маркуса Вукетіча та міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса було обговорено ряд стратегічно-важливих питань з економічного партнерства Австрії та Івано-Франківська, зокрема, проблеми інвестиційного клімату в регіоні.

«Потрібно сказати, що моя країна та Україна є стратегічними партнерами, — сказав Маркус Вукетіч, — За обсягами інвестицій в українську економіку Австрія посідає 4 місце. У першу чергу ми інвестуєму у сферу послуг: банківська система, страхування. І я гадаю, що прийшов той час, коли австрійські інвестори повинні вкладати кошти в інші сектори економіки, незважаючи на дуже складниі кризові явища. Україна та Івано-Франківська область зокрема є дуже перспективним ринком. Хоча є ряд питань на рівні законодавства, які залежать від держави. Але мене тішить те, що усіма великими інвестиційними проектами Віктор Андрюсович займається особисто, а це набагато полегшить співпрацю перш за все по таким проблемним питаннями, як земельні, а також видача дозволів і таке інше».

Також посол позитивно відзначив інфраструктуру міста, яке, за його словами, сподобалося перш за все чистотою, архітектурою та відреставрованими балконами.

«Я думаю, ми сьогодні плідно попрацювали. Я бажаю Івано-Франківську процвітання і в свою чергу обіцяю допомогу у плідній співпраці австрійських компаній із компаніями регіону та міста», — підсумував Маркус Вукетіч.

old_editor, 05.10.2009 20:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини