В театрі буде музей, фотовиставка та червона доріжка до річниці 70-ліття – Ростислав Держипільський

До 70-чя музично-драматичного театру імені Івана Франка керівництво театру відкриє музей, з архівами, історією та фотографіями найвідоміших постановок за час діяльності театру. «Робота над збиранням експозиції ще триває, — говорить директор театру Ростислав Держипільський, — До річниці театру ще плануємо колоритні буклети із історією театру, та ще безліч заходів з нагоди урочистості».

Окрім цього, глядачі матимуть змогу оцінити нову фотовиставку. Портрети акторів та фото, із несподіваних ракурсів, говорить Ростислав Держипільський. «Поки ім’я молодого фотографа таємниця, фотографії зображатимуть акторів у їх звичному середовищі, на репетиціях та під час вистав», — каже директор театру.

Щодо самого ювілею, святкування відбудеться 12-13 грудня, це буде свято грандіозного масштабу. Для акторів навіть буде символічна червона доріжка, аби вони відчули себе справжніми зірками, говорить Ростислав Держипільський. Оркестр, прем’єрні вистави та концерт. Директор Драмтеатру каже ,що можливо, сам театральний сезон буде не надто перенасичений, бо родзинкою буде святкування визначної для театру події.

old_editor, 25.09.2009 21:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини