Це не розкол Народного Руху України — це практично його знищення — Івасютин

За словами колишнього лідера Івано-Франківської Руху, такі кроки керівництва партії, як виключення обласних голів та ініціювання процедури перереєстрації Руху нічого не дасть. Івано-Франківська, а також Львівська, Тернопільська та Полтавська організації своєї стійкої позиції щодо підтримки Віктора Ющенка міняти не збираються.

«Керівництво партії вирушило в похід за Юлею. Вони хочуть загнати усіх їй під спідницю. Але ми і надалі будемо підтримувати діючого президента, адже він своєю розумною політикою, перш за все підняттям історичної пам’яті та свідомості українців, довів те, що він є істинний демократ та розумна людина», — сказав сьогодні на прес-конференції Михайло Івасютин.

За його словами, звертатися в суд він не має наміру та зазначив, що завтра відбудеться нарада депутатів ОДА, членів Народного Руху. Також в планах проведення зустрічі з Львівським, Тернопільським, Полтавським та іншими осередками Руху по виробленню плану спільних дій у ситуації, що склалася.

«З лав Народного Руху вийшло багато тих людей, що її і заснувало. А люди, що залишились уже не мають тієї ідейної романтики в душі, яка була у попередників. Про що можна говорити, коли на плакатах та біл-бордах на честь 20-ї річниці заснування Руху зображений Тарасюк, а не той, хто по праву повинен там бути — В’ячеслав Чорновіл», — підсумував Михайло Івасютин.

old_editor, 24.09.2009 21:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини