Військові льотчики пройшли навчання і підтвердили високу бойову готовність винищувачів

Військові льотчики бригади тактичної авіації, що дислокується у Івано-Франківську, взяли участь у широкомасштабних навчаннях, які відбулись на Яворівському полігоні, повідомляє підполковник Тарас Грень, західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України.

Зокрема, вони виконали перехоплення літака розвідника та бомбардувальника ймовірного противника, роль яких виконували бомбардувальники СУ-24 військового з’єднання, що дислокується у Старокостянтинові.

«Всі поставленні завдання військові льотчики нашої бригади виконали якісно та з високим результатом, — зазначив командир бригади полковник Сергій Биховець. – Це ще раз підтверджує високу бойову готовність винищувачів».

У навчаннях були задіяні також два гелікоптера Мі-24, які виконали завдання з вогневого ураження наземних цілей та прикриття нашої піхоти, яка перебувала в обороні. Загалом вертолітники виконали сім заходів на бойову стрільбу з реальними пусками некерованих ракет. За словами представників вищого командування Міністерства оборони України, всі авіатори продемонстрували під час навчань високу виучку, а головне – чітку злагодженість дій.



old_editor, 24.09.2009 15:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини