Найбільше людей, які мають право голосувати, нараховується в Надвірнянському та Коломийському районах — відділ адміністрування

За даними відділу адміністрування Івано-Франківської ОДА на сьогоднішній день в області налічується 1мільйон 080 тисяч 327 виборців.

«Ця цифра не постійна. Вона буде змінюватися в будь-яку сторону з наближенням до виборів. Найбільше виборців у області мають Надвірнянський та Коломийський райони — більше 82 тисяч. У Івано-Франківську голосувати мають право поки лише 177 тисяч жителів», — повідомив «Малакаві» Володимир Чабан, головний спеціаліст відділу адміністрування Івано-Франківської ОДА.

За його словами, вторинний етап уточнення та виправлення державного реєстру виборців передбачає висилання письмових повідомлень людям за місцем їхнього проживання.

«Помітивши неточності, людина повинна відразу звернутися у відділи за місцем проживання, де буде розглянуто кожен випадок та внесено зміни. Особливо, коли повідомлення не надійшло, звернутися потрібно в першу чергу. Вибір влади — це невід’ємне право кожного громадянина», — говорить Володимир Чабан.

До речі, громадяни і після закінчення другого етапу можуть звертатися до відповідних органів за роз’ясненнями, виправленнями, тощо

old_editor, 24.09.2009 15:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини