Франківчанка Євгенія Бардяк виграла конкурс бізнес-планів із проектом приватної станції швидкої допомоги

На цьому тижні відбувся фінал всеукраїнського конкурсу бізнес-планів серед молоді. У номінації «соціальний проект» перемогла викладач івано-франківського Медичного університету Євгенія Бардяк із бізнес-планом «Перша приватна станція швидкої медичної допомоги у Івано-Франківській області».

«За фахом я медик, — говорить Євгенія Бардяк, — Тому природно, що мій бізнес-план стосується медичної сфери. Дослідивши ринок, я дійшла висновку, що він є зовсім не зайнятий. Це новинка. Тому я подумала, що саме таких станцій не вистачає місту».

За словами Євгенії Бардяк, вона є дуже щасливою, що перемогла.

«Мій бізнес-план передбачає відкриття приватних станцій швидкої допомоги, що будуть обслуговувати Івано-Франківську область. Автопарк складатиме чотири машини із сучасним обладнанням. Щодо суми, то вона є досить великою. Розрахунок проводився ще до кризи, так що цифри на даний час дещо інші. Основна частина суми на відкриття цих станцій - це кошти від приватних інвесторів. На мою думку, найближчим часом його уже можна втілити в життя», — розповіла «Малакаві» Євгенія Бардяк.

Також вона побажала всім молодим людям, незалежно від спеціальностей, постійно удосконалюватися, розвиватися та не боятися робити вчинки, які приведуть до наступних, кращих.

old_editor, 23.09.2009 19:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини