«Прикарпаття» нарешті згадало як перемагати. «Прикарпаття» - «Арсенал» (Біла Церква) 2-0

Після серії невдалих матчів футболісти івано-франківського «Прикарпаття» у минулому турі все ж спромоглися взяти одне очко у Бурштині на полі одвічного суперника.

А вже у цьому турі порадували доволі численних уболівальників якісною грою та що головне - результатом.

Білоцерківський «Арсенал», дебютант першолігових змагань, не зміг продемонструвати своєї найкращої гри. Ті нечисленні нагоди, що виникали уже за рахунку 2-0 на користь «Прикарпаття», губилися на фоні шаленої самовіддачі та настрою на боротьбу івано-франківських футболістів. І це не зважаючи на відсутність через перебір жовтих карток основного нападника команди Ігоря Худоб’яка.

Перший гол у ворота «Арсеналу» влетів на 33 хвилині після стрімкої атаки «Прикарпаття». М’яча отримав Андрій Деркач та з ходу пробив у правий нижній кут. Моменту удару воротар суперника не бачив і тому лише поглядом провів м’яч у ворота.

Тільки-но розпочався другий тайм, як капітан прикарпатців Олександр Микуляк ефектно п’ятою відправив у ворота гостей другий м’ч.

«На початку другого тайму матч для нашої команди закінчився, — сказав після матчу тренер «Арсеналу» Ігор Артимович, — Грою не задоволений. Не відпрацювали на 100 %. Десь не добігли, десь розслабились. Будемо працювати. Мета на сезон - 10-12 місце».

old_editor, 24.09.2009 17:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини