Двірники працюють відмінно, справа в самих мешканцях – начальник УЖКГ

Катастрофічної проблеми зі сміттям в Івано-Франківську немає. Можливо, лише нерегулярно прибирають майданчики, говорить начальник УЖКГ Петро Косюк.

Після недавнього візиту по ЖЕО міста міський голова Віктор Анушкевичус звільнив найгірших керівників, інших суворо попередив. В основному мера цікавило прибирання під’їздів та будинкових територій. Однак після такої ретельної перевірки прибиральниці раз поприбирали, попросили всіх мешканців підписатись за прибирання та й на цьому стало.

Петро Косюк каже, що якось дійсно діючого покарання немає. Як начальник УЖКГ Петро Косюк може подати подання до міського голови з проханням звільнити того чи іншого працівника ЖЕО. «Якщо є скарги від мешканців я можу лише зняти премію, навіть не зарплату, з керівника, майстра, інженера чи прибиральниці. Немає відповідальності і результат очевидний», — повідомив «Малакаві» Петро Косюк.

Щоправда, звичка смітити – то характерна риса мешканців міста. Петро Косюк каже, що двірники виконують свої обов’язки відмінно. «Вранці чисто та приємно, проте вже ввечері купи сміття. Смітять самі ж люди. Це справа менталітету, коли вже і критикувати когось, то починати треба з себе», — говорить начальник УЖКГ.



old_editor, 23.09.2009 16:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини