Якщо не призначать нового директора музею «Визвольних змагань», то члени «Меморіалу» готові оголосити безтерміновий страйк

Відбулося засідання історико-просвітницького товариства «Маморіал», на якому більшістю голосів було висловлено недовіру директору музею «Визвольних змагань Прикарпаття» Руслану Коцабі. А також на засіданні було прийнято рішення рекомендувати обласній раді призначити на посаду директора музею Ярослава Коретчука, який є працівником цього музею і має профільну освіту.

Як повідомив «Малакаві» Сергій Раковецький, заступник голови проводу КУН (Івано-Франківськ), правління товариства «Маморіал» запропонувало Руслану Коцабі проявити порядність і добровільно звільнити незаконно займану посаду.

Сергій Раковецький каже, що завтра представники «Меморіалу» офіційно зроблять подання «своєї» кандидатури на посаду директора музею на затвердження обласній раді. Якщо цю кандидатуру відхилять, то члени «Меморіалу» готові оголосити безтерміновий страйк і подати відповідні документи до суду.

old_editor, 23.09.2009 15:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини