Постанова НКРЕ про затвердження роздрібних цін на природний газ для потреб населення на державну реєстрацію не надходила

У зв‘язку з численними запитами громадян, а також засобів масової інформації з приводу постанови Національної комісії регулювання електроенергетики від 09.07.2009 р. № 811 «Про затвердження Роздрібних цін на природний газ, що використовується для потреб населення», Міністерство юстиції повідомляє наступне:

Станом на 28 серпня 2009 року указана постанова Національної комісії регулювання електроенергетики від 09.07.2009 р. № 811 «Про затвердження Роздрібних цін на природний газ, що використовується для потреб населення» на державну реєстрацію до Міністерства юстиції не надходила.

Щодо необхідності держреєстрації указаного нормативно-правового акта, Міністерство юстиції зазначає, що дія Указу Президента України «Про державну реєстрацію нормативних актів міністерств та інших органів державної виконавчої влади» не поширюється на рішення НКРЕ щодо функціонування ринків, що регулюються Національною комісією регулювання електроенергетики, та на рішення НКРЕ в частині встановлення цін і тарифів, проте за винятком цін і тарифів для населення. Це визначено статтею 3 Указу Президента України «Питання Національної комісії регулювання електроенергетики України» від 21.04.1998 р. № 335.

old_editor, 31.08.2009 19:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини