Чоловіки-проститути – це екзотично, але вони безжально травмують жіночу психіку — психолог

Гендерні границі стираються, і вже зовсім звичним є явище, коли чоловіки виховують дітей, ведуть господарство, в той час, коли жінки цілеспрямовано підкоряють кар’єрні вершини. Однак, змінились не лише сімейні ролі, а соціальні – торгівля чоловічим тілом вже нікого не дивує, а все більше жінок звертаються за сексуальними послугами проститутів.

«Малакава» випадково натрапила на цікаве оголошення дев’ятнадцятирічного юнака, який шукав неважку роботу за великі гроші і вирішила «познайомитися» з «афігенним пацаном», як він відрекомендував себе в оголошенні. Хлопець цілком серйозно погодився на умови праці: побачення, квіти, ресторан та інтимні послуги. За все просив 2-3 тисячі доларів за місяць.

Психолог Наталя Мухітдінова каже, що сьогоднішнє суспільство все більше фемінізується. І висунула свою теорію причини такої тенденції.

«Від самого свого народження чоловік підкоряється жінці: спочатку це мама або бабуся, потрапивши у дитячий садок, де вихователька теж жінка, яка стає йому прикладом, пізніше це перша вчителька та школа, де формується особистість. Зворотній бік ситуації – чоловіки стають жіночними, а жінки – маскулінними, менш жіночними, для яких сексуальність або робота, або спосіб матеріального забезпечення, більше відстоюють своїх прав», — говорить Наталя Мухітдінова.

Жінки менше народжують, більше працюють, а головне втрачають свої характерні риси – ніжність, почуття власної гідності.

«Жінки втрачають свою особливість в оригінальний спосіб вирішувати задачі, логіка в жінок є, на противагу з існуючим стереотипом, а подекуди і більш глибока та конструктивна», — каже Наталя Мухітдінова.

Психолог радить жінкам не вляпуватись в історії з проститутами, позаяк це може створити масу проблем.

«Чоловіки-проститути – це екзотично, це хочеться спробувати. Але чоловіки та жінки по-різному відносяться до статевих стосунків. Зокрема жінки не розділяють секс як окремий об’єкт від почуттів, як це роблять чоловіки, для яких це просто робота. Він заробляє гроші, вона страждає. Здебільшого, це забезпечені, але самотні дами, які шукають розваг», — говорить Наталя Мухітдінова.



old_editor, 31.08.2009 18:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини