Для учасників фестивалю Покуття відкриває свої містичні таємниці

15 та 16 серпня любителі етностилю та етнічної музики мають можливість відвідати щорічний відкритий обласний покутський фестиваль аматорського мистецтва «Покутські дзвони», який відбудеться вже вдруге в місті Городенка, Івано-Франківської області.

За словами Ярослава Ливкуна, прес-секретаря голови Городенківської РДА, на фестивалі буде представлено автентичне мистецтво та культуру п’яти міст: Снятина, Городенки, Тлумача, Тисмениці й Коломиї.

«Саме ці райони Покуття зможуть представити всім відвідувачам наші звичаї, традиції, обряди, історію, вишивку, одяг та національні страви. Це дуже цікаво», — розповідає Ярослав Ливкун.

В програму цьогорічного фестивалю також входять: захід «Королівство української книги», де відвідувачі зможуть обрати для себе книгу до душі, відбуватимуться концерти місцевих аматорських пісенних колективів, будуть проводитися спортивні ігри-забави, показ фільмів, святковий феєрверк. Родзинкою фестивалю стане виступ Олега Скрипки та гурту «Мандри».

«Фестиваль для відвідувачів буде безкоштовних, а на рахунок проживання можна буде домовитися із місцевими жителями. З цим проблем не буде», — каже Ярослав Ливкун.

old_editor, 13.08.2009 15:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини