Фестиваль восьми культур дав можливість хоча б кілька хвилин провести в різних куточках світу

Незважаючи на те, що цьогорічний Міжнародний літній табір, проведений за ініціативи Міжнародної студентської організації AIESEC, тривав лише тиждень, він встиг об'єднати навколо себе безліч молодих, творчих та активних людей.

«Цього року літній табір тривав лише тиждень в місті Івано-Франківську через те, що більшість стажерів працювало в дитячих таборах. Хоча особливістю є те, що саме представники восьми культур вперше відвідали Івано-Франківськ з метою розповісти та показати все найкраще про свої країни та дізнатися багато цікавого про Україну», — розповідає Ліля Колесник, координатор з комунікацій AISEC 2009-2010.

Цьогорічний заключний вечір під назвою «Фестиваль восьми культур» відбувся 7 серпня. Усі бажаючі за символічною ціною в 15 гривень мали можливість на кілька хвилин опинитися в різних куточках світу таких як: Польща, Китай, Казахстан, Естоніїя, Словаччина, Корея , Єгипет та Литва, а також познайомитися та поспілкуватися із стажерами, дізнатися рецепти національних страв, сфотографуватися. Окрім цього, в програмі фестивалю відбулася презентація 8-ми кухонь світу, невеликий майстер-клас китайського письма, демонстрація національних костюмів та перфоменс естонського народного танцю.

Довідка

AIESEC – міжнародна організація, яка надає можливість молодим людям віднайти і розвинути свій потенціал, щоб позитивно повпливати на розвиток суспільства.

old_editor, 09.08.2009 15:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини