Один день безкоштовного спілкування від «Київстар»

Сьогодні в Івано-Франківську на Вічовому майдані була «жива» зірка. Понад 50 учасників акції «З думкою про Вас», організованою компанією мобільного зв’язку «Київстар» побудували символ бренду – синю зірку, а по закінченню продовжили акцію спілкуючись із своїми клієнтами та перехожими на вулицях міста, та дарували пакети послуг для безкоштовного спілкування в мережі протягом дня.

Акція стартувала у Києві, і вже відбулась у Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Сімферополі. Сьогодні крім мешканців Івано-Франківська, живу зірку побачать у Львові, Хмельницькому, Маріуполі та Вінниці.

«Київстар» запроваджує нові акції, аби тісніше спілкуватись із своїми клієнтами, — говорить керівник Івано-Франківського відділу зв’язку «Київстар» Петро Артиш, — Враховуємо всі запити, побажання та пропонуємо найсучасніші телекомунікаційні послуги. Ми служимо для своїх клієнтів».

Прихильників «Київстар» у Івано-Франківській області чимало: якщо загальна кількість населення 1 мільйон 120 тисяч осіб, з низ 800 тисяч – клієнти оператора.

«Хочемо, щоб бренд «Київстар» був як залізничний хліб, який купують усі», — каже Петро Артиш.

old_editor, 07.08.2009 18:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини