Віктора Анушкевичуса «мочили» у міській раді БЮТ та НУ — Юрій Костенко

Лідер партії УНП Юрій Костенко каже, що вони від партії подаватимуть нові молоді обличчя у кандидати на президенти. Серед ймовірних варіантів прозвучало і прізвище міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса.

Юрій Костенко називає свого колегу по партій професіоналом, але таки зізнається, що завадити пану Анушкевичусу можуть промахи, які він допустив, працюючи на посаді міського голови Івано-Франківська.

«У місті є чимало промахів діяльності мера. Це питання вирішуватиме громада міста», — сказав Юрій Костенко.

Також лідер партії додав, що Віктору Анушкевичусу не дали повністю розкрити професійний потенціал недруги у міській раді.

«НУ і БЮТ, як то кажуть у народі, «мочили» Віктора Анушкевичуса і не дозволяли йому проводити систематичні реформи, меру постійно доводилось шукати компроміси із депутатами», — сказав Юрій Костенко.

Цікаво, що, як тільки Віктора Анушкевичуса обрали на посаду міського голови, він був переконаний, що у міській раді буде створена промерівська більшість, а також казав, що фракція НУ не буде йти до нього в опозицію. Проте, сталося не так, як гадалося. В перший рік роботи пана Анушкевичуса на посаді мера, йому заважали, за його словами, «прорахунки» його попередника Зіновія Шкутяка. У наступний рік, ефективній роботі перешкодили депутати від БЮТ та НУ.

old_editor, 07.08.2009 15:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини