Юрій Гримчак: Обіцянки Яценюка нагадують поведінку неповнолітнього з «Кацапів» Подерев’янського

Обіцянка одного з кандидатів у президенти України Арсенія Яценюка «покласти край» таким явищам як «лозинщина» і «ратушнячина» більше нагадує поведінку неповнолітнього героя п’єси Леся Подерев’янського «Кацапи», який обіцяв своєму дядькові: «Ось я виросту.. і вам (те чим, за словами Леоніда Черновецького, пишається кожен чоловік) відкручу», а не висловлювання відповідального політика.

Так прокоментував слова Яценюка політик від «Народної самооборони» Юрій Гримчак.

«Для того, аби покінчити зі свавіллям місцевих князьків, треба кардинальну змінити усю систему влади, а у Арсенія Яценюка навіть немає про це найменших програмних натяків», — зазначив народний депутат.

Юрій Гримчак наголосив: «Навпаки, у кожному кроці молодого кандидата все більш помітною стає рука ляльководів, одні з яких близькі до Юрія Бойка та Дмитра Фірташа, а інші – до людей з Банкової».

«А рішучі заяви щодо С.Рятушняка та В.Лозинського – це, швидше за все, результат невдалих знахідок PR-команди, що працює з Яценюком. Мабуть, людям здалося, що після такої заяви виборці забудуть, як свого часу спікер парламенту Арсеній Яценюк налякався великого пальця, показаного йому з вікна автомобіля, аж побіг скаржитися до президента…», — резюмував політик.

old_editor, 07.08.2009 20:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини