22 червня, Понеділок
08:14

Націоналізм - це не шовінізм, а тим більше не фашизм і нацизм – колишній віце-прем’єр (ВІДЕО)

0
19 червня, П’ятниця
09:45

Тимошенко каже, що в «Укроп» та інші нові партії не піде

0
Бо він сповідує ідеологію націоналізму
3 вересня, Вівторок
09:41

Правоохоронці заявили, що затримали координатора громадського руху законно

0
Пропагував національну нетерпимість
15 травня, Середа
15:23

Олександр Сич: «Європа сьогодні переживає «ренесанс націоналізму»

0
Коли мене намагаються переконати, що націоналізм – це щось погане і притаманне виключно маргінальним народам, я завжди відповідаю, що націоналізм зародився саме в Європі й сьогодні ця ідеологія загалом притаманна Європі - Сич
15 лютого, Неділя
15:12

Бандерівщина: демістифікація

0
Ця правда потрібна передусім нам. Вона має визволити нас від наших страхів – перед «комуністами і сталіністами, москалями і жидами, запроданцями і манкуртами», допомогти проявити своє справжнє людське обличчя.

12 квітня, Субота
17:50

Українські корені російської мови

0
В Росії про це делікатно не згадують, а в Україні про це замовчують, і мало хто знає, що ті, які звуть себе “русскімі”, не те що до Русі, а й до слов´янства не належать.
17:48

Національна стратегія України

0
Одним з фундаментальних принципів існування та розвитку всього живого є боротьба. Боротьба за територію та ресурси. В людську істоту закладено ген до боротьби. Навіть якщо людину позбавлять права боротись – вона все ж таки буде боротись за право боротись. Завоювавши таке право – буде боротись далі. За територію та ресурси.
16:41

Росіяни ніколи не були окремою національністю

0
Не треба плутати. Росіяни, як і китайці або американці, ніколи не були окремою національністю. Тому порожні і позбавлені сенсу всі суперечки, з приводу, хто є родоначальником племені, якого не існує в природі.
17 березня, Понеділок
13:19

У Івано-Франіквську встановлять меморіальні дошки політв’язням–націоналістам та назвуть їх іменами вулиці до 2010

0
До 100-річчя Степана Бандери на вулицях Івано-Франіквська будуть встановлені меморіальні дошки провідним діячам національно-визвольного руху.
12 березня, Середа
00:38

До Снятина приїзджали націоналісти Прикарпаття і всієї Галичини

0
24 лютого у Снятині націоналісти Прикарпаття і всієї Галичини провели поминальне віче на честь курінного командира УПА Василя Андрусяка - "Грегіт"-"Різун"
00:37

У Богородчанах згадували подвиги курінного командира УПА Василя Андрусяка

0
У Богородчанському районі братство вояків ОУН-УПА Калуського та Богородчанського районів, національно-петріотичні організації і свідомі жителі Івано-Франківської області віддали честь та вшанували полковнику Василеві Андрусяку – Грегіт–Різун.


Вибір редакції

Найпопулярніші новини