10 листопада, Понеділок
13:32

Політична Еліта Прикарпаття. Частина перша. Народжені в СРСР

0
Четверта річниця помаранчевої революції в Івано-Франківську схоже відзначатися не буде. Зрештою другу й третю річницю тут також практично не відзначали. І це при тому, що Івано-Франківщина була одним з найбільш активних регіонів у проведенні революційних подій та першою з усіх областей не визнала результатів другого туру виборів Президента України. Сотні тисяч мешканців Прикарпаття поповнювали ряди учасників майдану у Києві та численних майданів в межах області.

3 листопада, Понеділок
15:17

Депутати затягли паски. Лілії Григорович не вистачає на норкову шубу

0
Газета «Дело» поцікавилася в народних депутатів, на чому вони заощаджують під час фінансової кризи.

Чомусь більшість мешканців українського парламенту, почувши питання «На чому ви заощаджуєте?» просто тікали, посилаючись на зайнятість. А ті, хто погодився відповісти, робили це досить неохоче.

12 квітня, Субота
10:06

Григорович думає, що ПДЧ стане поштовхом для вирішення проблем соцільно-економічного характеру

0
12 березня, Середа
01:31

Один із прикарпатських нардепів вважає, що Україні потрібен державний орган, який цілеспрямовано опікуватиметься мовним питанням

0
"Ми 16 років живемо у власній країні, бо ми є народ, який має власну історію, ментальність і мову. Якщо народ втрачає мову, він втрачає й інші фундаментальні речі, він може втратити державність. Тому нам конче необхідні заходи державного рівня для розвитку й збереження мови українського народу", - заявила член парламентського комітету з питань охорони здоров’я Лілія Григорович.
01:04

Григорович вважає, що Україна має бути незалежною від забаганок Росії в питанні газу

0
“Україна є головним транзитером газу в Європі. Питання, чи обернулося для нас це благом. На жаль, еліта в нас – “газова”, політичні аргументи – “газові”, політичні дивіденди – також “газові”, - зазначила вчора в ефірі “Свобода Савіка Шустера” народний депутат, івано-франківчанка Лілія Григорович.
00:35

Лідія Анушкевичус дала ляпаса рідному брату Лілії Григорович через «політичну публікацію» проти її сім’ї у книжці «Що за лаштунк

0
Репортеру MALAKAVA стали відомі нові факти, які стосуються скандалу з Лідією Анушкевичус та Любомиром Малофієм.


Вибір редакції

Найпопулярніші новини