Угриновський: Історія із завищенням тарифів на тепло — це піар-хід

Наприкінці квітня Державна інспекція з контролю за цінами провела планову перевірку підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

За результатами перевірки було складено акт, згідно якого встановлювалося, що абонплата за послуги теплопостачання в обласному центрі завищена на 13,5 %, а тарифний план — на 6 %.

Про те, що івано-франківці платили забагато за неякісні послуги «Теплокомуненерго» ще буквально кілька місяців тому говорили багато і майже на всіх рівнях. Одразу виникло запитання: якщо споживачі платили забагато, то їм мали би перерахувати рівень оплати. Проте, як виявилося поговорили — і … забули.

За словами заступника керівника «Теплокомуненерго» Ігоря Угриновського, акт складено, проте наразі справу «заморожено».

«Історія із завищенням тарифів — це чітко продуманий піар-хід, з метою комунікаційного тиску на підприємство», — говорить Ігор Угриновський. Проте, хто тисне і з якою метою, чиновник відмовився говорити.

Підсумовуючи, Ігор Угриновський відзначив, що у будь-якому випадку остаточну «крапку» у цій резонансній справі поставить суд, точна дата якого наразі невідома.

Погоджується із паном Угриновським і Михайло Стульківський, керівник Державної інспекції з контролю за цінами в Івано-Франківській області. Каже, що «тепловики» не визнають їх акту перевірки, тому вони змушені передати справу до господарського суду, і саме він доведе правоту тієї чи іншої сторони.



Руслан Райтер
old_editor, 03.08.2009 20:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини