Обмін політиків на мило — це лише театралізоване дійство — експерт

«Малакава» повідомляла про акцію «Антикризового спротиву» — «Поміняй політика на мило», в рамках якої кожен бажаючий міг обміняти будь-який політичний атрибут з зображенням «улюбленого політика» на шматок мила.

В «Антикризовому спротиві» повідомляють, що у ході акції було обміняно на мило українського виробництва 515 зображень політиків.

В першу «п’ятірку» рейтингу ввійшли Олег Тягнибок, Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк. «Лідером» голосування став Віктор Янукович. Політолог Олег Білоус переконаний, що результати «голосування» відображають реальне незадоволення людей політичною ситуацією.

«Результати даної акції не дивують. Все закономірно, — каже Олег Білоус, — Проте не варто кристалізувати електоральні вподобання людей, виходячи лише з цих результатів».

На думку Олега Білоуса, акція «Поміняй політика на мило» — це «театралізоване» дійство «Антикризового спротиву» з метою в черговий раз «засвітитися під вибори».

«Соціологічні дослідження свідчать про негативний настрій населення по відношенню до політиків, а громадська організація виявила бажання «театралізованою» акцією заробити трішки «політичних бонусів», — підсумовує Олег Білоус.

Руслан Райтер

old_editor, 03.08.2009 18:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини