Гравці "Урагану" вирушили на другий тренувальний збір до Польщі

Одразу по завершенні першого етапу підготовки, що відбувався на узбережжі Чорного моря, футболісти "Урагану" отримали триденний відпочинок і 30 липня зібралися разом в Івано-Франківську. Вдень команда провела ігрове тренування, а вже вввечері взяла курс на Польщу, де пройде другий етап підготовки до нового сезону.

Про це повідомляють у прес-службі клубу.

Як повідомлялося раніше, 11-14 серпня у місті Бєльсько-Бяла стартує міжнародний турнір "Beskid Futsal Cup". За кілька днів до нього підопічні Сергія Гупаленка зіграють два товариські матчі з хожувським "Клірексом" і новачком польської Екстракласи - "Рекордом". Перший з спарингів пройде вже наступного тижня - 6 серпня.

Безпосередньо перед виїздом івано-франківців за кордон стало відомо, що на "Кубку Бескидів" зіграє також ще одна українська команда - львівський "Тайм".

Щодо жеребкування польського турніру "Beskid Futsal Cup", то остаточний склад учасників і календар ігор стане відомий найближчими днями. На прохання українських команд, "Ураган" і "Тайм" розведуть по різних групах, як і ще двох гостей з-за кордону - чемпіонів Грузії - "Іберію-2003" та бронзових призерів російської Суперліги - ТТГ-ЮГРА з Югорська.

Господарів представлятимуть чемпіон країни "Хуртап", "Нова Катовіце", "Клірекс" та місцевий "Рекорд", хоча не виключено, що замість когось з польських клубів гратиме словацька команда. Залишилось тільки дочекатись офіційної інформації від організаторів турніру.

Руслан Райтер
old_editor, 31.07.2009 19:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини