Спортивний підсумок дня



Теніс

Вчора пізно ввечері відбувся матч першого кола турніру ATP Studena Croatia Open в Умагу між українцем Сергієм стаховським і іспанським тенісистом Оскаром Ернандесом.

Доля поєдинку зважилася у двох сетах - 7:6, 6:1 на користь іспанця. 

У другому колі Оскар Ернандес зустрінеться з аргентинцем Максимо Гонзалесом. 

Раніше український тенісист Сергій Стаховський вибув з боротьби у парному розряді на турнірі ATP в Умагу.

Українська дівоча збірна (U-16) перемогла команду Чехії 2:1 на командному чемпіонаті Європи, який триває у Ізраїлі.

Валентина Івахненко поступилася Пернілле Мендешовій 2:6, 5:7, потім лідер збірної Еліна Світоліна з таким самим рахунком переграла Деніз Аллертову. 

Доля поєдинку вирішилася в парному матчі, в якому Еліна Світоліна та Катерина Козлова обіграли Аллертову і Мендешову - 7:5, 2:6, 10:1. 

Наступними суперницям українок стане збірна Греції.

Футбол

У середу, донецький "Шахтар", володар Кубка УЄФА, відкривав новий єврокубковий сезон. Суперником команди Мірчи Луческу, котрий святкував цього дня свій 64-й день народження, виступала достатньо скромна румунська "Тімішоара". Гості виявилися міцним горішком і ледь не відвезли з Донецька перемогу. "Шахтар" частково врятував супер-гол Фернандіньо. Тепер через тиждень у Румунії "гірникам" доведеться дуже непросто. Підсумковий результат зустрічі - 2:2.



Бокс


Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко може провести поєдинок проти Кріса Арреоли 26 вересня. 

Зараз Кличко й Арреола вже ведуть переговори про те, щоб якнайшвидше підписати контракт.  

Місце проведення бою наразі не повідомляється. 

Раніше Віталій Кличко розповів про те, що після відмови британця Девіда Хея від поєдинку з ним, він має намір організувати бій з перспективним американцем Крісом Арреолою, котрий ще жодного разу не програвав, і, крім того, займає перше місце в рейтингу WBC.



Євро-2012


Виконуючим обов'язки генерального директора НСК "Олімпійський" призначено Олександра Білокура замість Дмитра Чернявського.

Про це повідомив міністр у справах сім`ї, молоді і спорту Юрій Павленко під час засідання штабу з реконструкції НСК "Олімпійський". За його словами, таке рішення було ухвалене у середу, 29 липня.

Павленко відзначив, що головними завданнями нового керівника НСК "Олімпійський" є в надзвичайно короткі терміни розв'язати невирішені проблеми в реконструкції спорткомплексу, а також забезпечити безперебійне фінансування ходу реконструкції.

Міністр додав, що Чернявського звільнено через виявлені грубі порушення в роботі як посадовця, відповідального за реконструкцію спорткомплексу.

За матеріалами uasport.net, champion.com.ua, Чемпионат.ру, Saptonov-tennis, Уніан

Руслан Райтер
old_editor, 30.07.2009 21:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини