Мешканці не готові до легалізації товариства ЛГБТ у Івано-Франківську

"Малакава" цікавилась думкою про створення товариства ЛГБТ (лесбійки, геї, бісексуали та трансгендери) представників різних соціальних прошарків. Зокрема, представники влади або відмовлялись від коментарів, або ж казали нехай легалізують, мовляв, тоді секс - меншини затихнуть та не підніматимуть такої бурі по захисту своїх прав.

"На мою думку, це неприродньо. Я не хочу нічого говорити, адже це люди, які мають право на власне життя. Але це занадто",- повідомляє Андрій Рязанцев, депутат Міської Ради.

Психологи також налаштовані насторожено до легалізації одностатевих відносин. Психолог Наталя Мухідінова вважає, що виніс настільки інтимних відносин на загальний осуд створить моду серед підлітків на одностатеве кохання і спровокує викривлення світолгляду неповнолітніх. Вона стверджує, що Україна поки не готова до таких нововведень, менталітет не той, говорить експерт.

"Справжніх генетичних лесбійок, гомосексуалістів, бісексуалів чи трансгендерів надзвичайно мало. А поширеність таких захоплень зумовлена вже на психічному рівні наслідуванням",- каже Наталя Мухітдінова.

Мешканці за звичай відповідали не так толерантно, утім більшість виразили позицію швидше ні, ніж так щодо створення товариства ЛГБТ, однак особисто проти людей нестандартної орієнтації не мають нічого проти.
old_editor, 30.07.2009 18:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини