Причиною вбивства мешканки Івано-Франківська може бути син керівника Держдепартаменту з питань виконання покарань

Сьогодні померла 25-річна мешканка Івано-Франківська в наслідок вогнепального поранення в голову, яке вона отримала коли 23 липня відпочивала з друзями в горах.

Компанія розташувалась у своєму традиційному місці відпочинку неподалік села Мізунь Долинської області. За словами постраждалих, близько десятої вечора невідоме авто зупинилось поруч, засліплюючи відпочивальників потужним струменем світла, і звідти відкрили вогонь. Смертельний вистріл залишив кілька пробоїв у склі джипа.

Іванку, дівчину, в яку влучила куля, відвезли до реанімаційного відділення Долинської райлікарні у важкому стані : дробина влучила у головний мозок. Протягом кількох днів відчайдушної боротьби лікарів за життя дівчини не увінчались успіхом : Іванка померла у реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної клінічної лікарні. Однак, медики занепокоєні станом іншої молодої жінки Лесі, яка на момент розстрілу була у машині - Леся знаходиться на восьмому місяці вагітності.

Наразі міліція відпрацьовує кілька версій того, що сталось. Серед постраждалих був син керівника Держдепартаменту з питань виконання покарань і за основні мотиви скоєного сам постраждалий висуває власну підприємницьку діяльність або ж роботу батька. Ще іншою версією є п’яні браконьєри, які могли у темряві людей сприйняти за тварин.

У центрі зв’язків з громадськістю УМВС в області кажуть що, у зв’язку з цією подією порушена кримінальна справа. Щоправда, спершу обвинувачення висували за ст.121 ч.1 (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень) і 296 ч.4 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Але після смерті однієї із потерпілих кримінальну справу перекваліфікують.

«Слідство не стоїть, - кажуть у центрі, - правоохоронці розшукують очевидців трагедії, працюють над відтворенням картини нічного злочину, перевіряють усі версії скоєного. Проводяться судово-медична, балістична, судово-імунологічна та інші експертизи».

old_editor, 28.07.2009 22:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини