Олег Пелех: Суперліга для нас – це крок вперед

Наприкінці минулого тижня в українському баскетболі трапилась знаменна подія – створено об’єднаний чемпіонат «Суперліга».

В новому сезоні у Суперлізі прийматимуть участь 16 клубів: «Азовмаш», БК «Київ», «Галичина», «Дніпро», «Дніпро-АЗОТ», БК «Донецьк», БК «Миколаїв», «Сумихімпром», «ЗНТУ», «Кремінь», «Хімік», «Пульсар», «Кривбасбаскет» та івано-франківська «Говерла».

Доля «Черкаських мавп» та «Грифонів» поки невідома.

Головний тренер «Говерли» Олег Пелех розповів «Малакаві», що новий чемпіонат – це здійснення мрій усіх, хто причетний до команди.

«Коли ми створювали команду сім років тому, то і мріяти не могли, що за такий короткий проміжок часу гратимемо у Суперлізі – турнірі найсильніших, - розповідає Олег Пелех, - Суперліга для нас – це крок вперед».

Також Олег Пелех відзначив, що участь «Говерли» у новому чемпіонаті свідчить про те, що команда працює у правильному напрямку.

Що ж до планів на сезон, як зізнається Олег Пелех, перед командою стоятиме головне завдання - не вилетіти.

«Об’єктивно говорячи, якщо ми не вилетимо у новому чемпіонаті, то це для нас буде успіхом, - каже Олег Пелех, - Проте, нам хочеться потрапити ну хоча б у «десятку», тож працюватимемо тільки на кращий результат».

Руслан Райтер

old_editor, 20.07.2009 18:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини