Ми програли через втому, але цей програш ще не вирішив нашої участі у плей – офф — Олег Пелех

Шостий тур УБЛ закінчився для «Говерли» поразкою з рахунком 72:92 перемогли БК «Одеса». Всю гру гравці обох команд не поступались один одному. Одесити відвойовували свою перемогу до останнього.

«Я думав, що буде важко, але не думав, що буде дуже важко, — говорить головний тренер «Говерли» Олег Пелех, — Хлопці мало відпочили після останнього турніру три дні тому, втома далася взнаки, гравці не відпочили і не відновились. БК «Одеса» були рішучими і свіжими, в цьому була їх перевага. Баскетболісти Одеси більше хотіли виграли, оскільки в разі нашої перемоги ми б стопроцентово ввійшли б до плей-офф. У нас є ще шанс – у вівторок ще одна гра, яка все вирішить».

Тренер БК «Одеса» Віталій Лєбєдінський похвалив «Говерлу», сказав, що її баскетболісти мають всі шанси стати чемпіонами.

«Нам потрібна була ця перемога, — каже Віталій Лєбєдвнський, — В нас був достойний і сильний суперник. Радий за своїх гравців. Хоч під час гри спостерігалась деяка незіграність між гравцями, оскільки в команді є іноземні баскетболісти, проте зіграли добре».

old_editor, 16.04.2009 15:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини