«Говерла» змінює обличчя

В рамках регулярного чемпіонату УБЛ до івано-франківського баскетбольного клубу «Говерла» ставились скептично – лише лінивий не називав «говерлян» аутсайдерами. Нововведення у вигляді перехідного турніру за право грати у плей-офф пішло підопічним Олега Пелеха на користь. Івано-франківський клуб змінився на очах – перетворившись на одного з головних фаворитів групи «А».

Після двох матчів перехідного турніру «Говерла» займає другу сходинку, поступаючись лише «Дніпро-АЗОТу», проте у франківського клубу гра у запасі.

В рамках третього туру, БК «Говерла» приймала сусідів по турнірній таблиці – лідерів турніру, дніпропетровський «Дніпро-АЗОТ».

Звітна гра розпочалась з потужного штурму «говерлян» — зусиллями Тейта Деккера та Патріка Спаркса, баскетболістам франківського клубу вдалося відірватися у рахунку – 10:3. У ході першої половини поєдинку гості змогли лише скоротити перевагу до 14:12, проте на велику перерву команди пішли за рахунку 19:14 на користь «Говерли».

Друга половина матчу мало відрізнялася від першої – баскетболісти «Говерли» впевнено доводили матч до перемоги.

Питання переможця було знято у ході третьої чверті, коли «говерлянам» вдалося відірватися у рахунку на 21 пункт.

Побачивши, що «справу зроблено», головний тренер «Говерли» Олег Пелех дав відпочити американським легіонерам і випустив на майданчик виключно українських баскетболістів. Гості скористалися послабленням «говерлян», але у підсумку баскетболісти франківського клубу святкували перемогу з рахунком 90:81.

Наступний матч підопічні Олега Пелеха проведуть на виїзді – 9 квітня баскетболісти франківського клубу поміряються силами з криворізьким «Кривбасбаскетом» — переможцем регулярного чемпіонату УБЛ.





old_editor, 06.04.2009 18:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини