Червоний хрест розпочав місячник допомоги

В Україні стартує Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, який цього року проходить під гаслом «Червоний Хрест проти туберкульозу».

«Протягом багатьох років щорічно проходить такий Всеукраїнський місячник, — розповідає Валерій Старченко, голова обласного відділення Червоного Хреста, — Метою проведення є привернення уваги соціуму до бідних, сиріт, напівсиріт та людей похилого віку. Цього року Червоний Хрест взяв під опіку, з метою надання допомоги, два медичні заклади: Ворохтянський туберкульозний диспансер та дитяче відділення обласного фізіопульмоцентру, в якому перебувають діти з кістковим туберкульозом віком від одного до шести років, які лежать і просто дивляться в стелю. Хочемо закупити хоча б по телевізору в кожну палату, щоб ці діти мали якусь змогу спостерігати за подіями в світі. Чим більше коштів ми збиремо, тим більше зможемо допомогти».

Крім телевізорів, за словами Валерія Старченка, планують придбати для дітей канцтовари та оргтехніку, а всіх перестарілих забезпечити продуктами до Великодніх свят.

«Червоний Хрест дбає про 9,5 тисяч самонтіх перестарілих, яким ми допоможемо продуктами до свят. Протягом цього місяця ми намагатимемось чим можна допомогти нашим підопічним і медичним закладам», — Валерій Старченко.

old_editor, 06.04.2009 17:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини