В Івано-Франківську пройде Олімпійський день бігу

20 червня в одинадцятій годині спортсмени стартуватимуть від площі Міцкевича. Змагання відбуватимуться за ініціативою Міжнародного Олімпійського комітету і зверненням Президента Національного Олімпійського комітету України Сергія Бубки та за дорученням міського голови Віктора Анушкевичуса.

«Змагання проводить вже традиційно, — говорить заступник голови управління спорту МВК Мирослав Андрійчук, — Кожне місто за дорученням міських голів проводить Олімпійський день бігу. Участь можуть взяти люди будь-якого віку і кількість команд не обмежена».

Мирослав Андрійчук каже, що участь прийматимуть дошкільні, вищі та середні навчальні заклади міста, а також коледж спортивного виховання. Дистанції розраховані на різні вікові категорії. Так для наймолодших учасників дистанція — 30 метрів, для дорослих та професіоналів — 4000 метрів.

«Переможці отримують футболки, кепки та атрибутику НОК. Поки не знаємо скільки буде учасників, але минулого року стартували понад 1000 спортсменів. Дистанція пролягає від площі Міцкевича, по вулиці Грушевського та Медичний університет», — говорить Мирослав Андрійчук.

old_editor, 12.06.2009 17:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини