На обговорення умов договору про співпрацю між владою Івано-Франківська та ЄБРР журналістів не допустили

Сьогодні в приміщенні залу засідань МВК відбулась зустріч міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з делегацією Ради Директорів Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР).

Під час зустрічі повноважні представники сторін мали обговорити пріоритетні муніципальні проекти, що могли би бути профінансовані за участі ЄБРР, а також питання покращення послуг опалення і гарячого водопостачання та запровадження енергозберігаючих технологій у муніципальній сфері. Але на обговорення умов договору про співпрацю між владою Івано-Франківська та ЄБРР, журналістів не допустили. Хоча в прес-анонсі представників ЗМІ запрошували на цей захід.

Коли всі нюанси співпраці обговорили за зачиненими дверима, на урочисту мить підписання договору між ДПМ «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та ЄБРР запросили і журналістів, щоб зафіксували знаменну мить, коли два посадовці тиснуть один одному руки і мило посміхаються на камери.

«В умовах договору є надання «Івано-Франківськтеплокомуненерго» 11,8 млн. євро від ЄБРР і 50 млн. шведських крон від шведської агенції «Сіда» для заміни старих котлів новими, які працюватимуть на біомасі. Ця нова перевірена технологія, яка передбачає скорочення виходу вуглецю в атмосферу та економне використання природного газу. Хочу сказати, що це підписання першого проекту з владою міста Івано-Франківська. І сподіваємося що він не останній», — сказав Террі Браун, голова делегації ЄБРР.

У відповідь на це Віктор Анушкевичус пообіцяв, що співпраця між ЄБРР та Івано-Франківськом буде продовжуватися й успішно розвиватися.

old_editor, 11.06.2009 18:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини