Підсумок тижня №12



Цей тиждень проходив під гаслом «Діти — наше майбутнє». Чиновники різних рівнів не втомлювалися розпинатися про те, що майбутнє за малечею. Влаштовували різні конкурси, забави, концерти для них. Навіть відвідували різні притулки та інтернати, аби зайвий раз засвітитися і показати себе, як людей, яким проблеми дітей не байдужі.

Такий порив чиновників не випадковий, адже 1 червня був міжнародний День захисту дітей. Але до кінця тижня запал чиновників дбати про молодь вичерпався. І молоді доведеться чекати до наступного року, аби на них звернули увагу.

А от чи звернуть увагу чиновники на прохання представників спортивних федерацій, аби вони допомогли повернути спорткомплекс «Олімп» у власність громади, не відомо.

«Віддайте, «Олімп» дітям», саме з такими гаслами спортсмени два дні пікетували білий будинок. Допікетувалися, другого дня до них вийшов сам губернатор Микола Палійчук і пообіцяв протягом наступного тижня порішати проблеми із Заріцьким, вірніше домовитися, щоб він віддав «Олімп» громаді. Якщо ж підприємець цього не зробить, то влада стане на сторону пікетувальників.

Здалося би, кажуть спортсмени, адже буквально ще кілька місяців і цільове призначення «Олімпу» можна буде змінити і на його місці збудувати чергову багатоповерхівку.

А от, як просто і як швидко можна буде місцевим підприємцям отримати дозвіл на зведення будинків, питання риторичне. Справа у тому, що між собою не можуть знайти спільну мову голова депутатської земельної комісії Мирослав Бойко та члени цієї комісії. Останні звинувачують свого керівника у тому, що він, начебто, не зачитує на сесії ті рішення, які приймаються комісією. А от сам Бойко каже, що він просто не дає багатьом депутатам розвивати свій бізнес, і проти того, скажімо, щоб на дитячих майданчиках будували житло.

До речі, про житло. Збулася мрія маленької піаністки Оксанки Горецької, тепер вона має свою власну кімнату. Сім’я Горецьких продала свою однокімнатну квартиру, потім, як сказала сама дівчинка, Віктор Анушкевичус доклав майже 10 тисяч доларів, і вони купили двокімнатну квартиру.

Міський голова, скромно зауважує, що після програми на 1+1, він зустрівся з батьком Оксанки і сказав, що компенсує суму, яку потрібно для того, аби купити нове житло. А потім ну вже зовсім скромно додав, що ця сума буде виділена із міського бюджету…

Хоча, по великому рахунку, особливо не важливо, хто скільки і для кого дав грошей. Основне, що мрія дівчинки виконалася.

Ми ж бажаємо, щоб ваші мрії теж завжди виконувалися.

Вдалого вам наступного тижня.

old_editor, 05.06.2009 23:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини