Депутатська комісія із земельних питань вимагає звільнення свого голови Мирослава Бойка

Вчора на продовженні роботи сорокової сесії міської ради законопроект про звільнення голови комісії вніс депутат Петро Гречанюк. Звернення Петра Гречанюка викликало масу незгод з боку депутатів. Вони вважали безпідставним звільнення Мирослава Бойка, а рішення членів комісії – незаконним, мовляв, недостатньо лише одного бажання членів комісії відкликати Мирослава Бойка.

«Питання про звільнення голови комісії з питань земельних ділянок постало давно», — запевняє депутат Руслан Гусак, а цієї сесії, за його словами, мало бути логічне завершення цього конфлікту.

«Дванадцять членів комісії визнали роботу Мирослава Бойка незадовільною, — говорить Руслан Гусак, — Комісія працює плідно та ефективно. І якщо вони так вирішили, необхідно прислухатись до їх думок». Хоча сам Руслан Гусак передбачає не швидке завершення конфліктної ситуації.

Проте сам Мирослав Бойко конфлікту не визнає, називає ситуацію банальною матеріальною зацікавленістю членів комісії.

«Серед членів комісії більша половина бізнесменів, — говорить Мирослав Бойко, — І таке їхнє рішення, я переконаний, мотивоване правилами приватного бізнесу. Протягом мого головування було проведено близько 90 засідань комісії без жодного зриву, це підтверджує продуктивність праці».

Мирослав Бойко стверджує, що ніколи в житті ні з ким не сварився, а всі конфлікти вирішує мирним шляхом і в цій ситуації хоче дійти компромісу. Правда, при цьому звинувачує своїх колег у зловживанні своїми обов’язками та незаконно ній забудові міста.

«Прикладів таких безнаказаних вчинків можна назвати чимало. А недавно появилась інформація, що у дворі будинків біля міського озера вже планують поставити багатоповерховий торговий комплекс, або в районі одноповерхових домів в центральній частині міста вже є плани багатоповерхівок. Влада не звертає на це уваги. Мене здивувала реакція депутатів сьогодні на сесії. У будь-якому разі я працюватиму в основному над коректурою генерального плану міста, який потребує конкретних змін», — каже Мирослав Бойко.

Нехай минулого тижня від нього вже звучала усна заява про звільнення, Мирослав Бойко каже, що то його особиста справа, як і та,чому він відкликав свою заяву.

«Все вирішать депутати. В мене теж є амбіції і в членів комісії вони теж є, але ні мої, ні їхні не повинні брати гору», — говорить Мирослав Бойко, і зазначає, що йому вкрай незручно і навіть соромно за такі обставини.



old_editor, 05.06.2009 15:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини