Хто вкрав «Олімп»? У власників комплексу є тиждень на переговори із головою ОДА про продаж комплексу

В іншому разі до пікетувальників приєднається влада і ряд протестів продовжуватиметься. Про це сказав губернатор ОДА Микола Палійчук, коли спустився до учасників акції під стінами білого дому та запевнив присутніх, що докладе усіх зусиль, аби повернути «Олімп».

«Ще з перших днів нашої роботи ми боремось за «Олімп», — говорить Микола Палійчук, — І поки ми не доб’ємось свого – ми не вгамуємось».

Микола Палійчук обіцяє в найблищий час зв’язатись з паном Заріцьким. Обласна влада бере на себе всі витрати, які понесли акціонери. А гроші знайти через громадські організації, каже Микола Палійчук.

Сьогодні на протесті відчувалась значно більша рішучість та активність учасників, ніж першого дня. Гучні крики та заклики привертали увагу перехожих та депутатів, які час від часу появлялись під стінами та у вікнах білого дому. До акції-протесту навіть приєднались небайдужі автомобілісти – кілька хвилин акція продовжувалась під сигнали водіїв.

Після такої акції «Олімп» таки буде дітям, переконані самі учасники, в гіршому разі – обіцяють увірватись до комплексу, як то зробили теперішні власники, та навести там лад і почати тренуватись зі згодою чи без Віталія Заріцького.

Нагадаємо, вчора обласні спортивні федерації розпочали акцію протесту проти незаконної приватизації спорткомплексу «Олімп». Найцікавіше те, що і чиновники, і депутати, і навіть колишні керівники області визнають незаконність приватизації спорткомплексу, проте справа і далі в суді. Спортсмени кажуть, що теперішній власник комплексу навмисне затягує час, аби змінити цільове призначення комплексу, а після того на його місці побудувати багатоповерхівку.

old_editor, 05.06.2009 18:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини