Хочу викликати любов у людей своєю музикою – Оксанка Горецька

Вчора в місті відбувся сольний концерт ще зовсім юної, проте вже відомої піаністки Оксанки Горецької. Про дівчинку дізналась вся країна через телепередачу «Танцюю для тебе», де заради здійснення Оксанчиної мрії про нову квартиру, танцювали Марічка Падалко та Олександр Кочкін, які були присутні на концерті.

Оксана Горецька виконала класичні твори Баха, Моцарта, Гріха, Клода Де Бюссі та інші, слухачі в залі були захоплені та відповідали бурними оваціями. Розпочався концерт піснею Аве Марія Франца Шуберта, яку Оксанка присвятила Марічці Падалко.

На святковому дійстві був присутній і міський голова Віктор Анушкевичус, який наголосив, що рівень європейськості країни виміряється саме рівнем розвитку музики і надзвичайно пишається, що в Івано-Франківську вона на належному рівні.

«В нас беззаперечно європейське місто. З такими талантами ми прославимо і своє місто, і цілу країну. Оксанка Горецька неймовірно талановита, можу так стверджувати, бо колись сам навчався на музиканта, але не склалось», — говорить Віктор Анушкевичус.

Оксанка Горецька своїм виступом задоволена, а особливо тим, що були такі важливі для неї гості як Марічка Падалко та Олександр Кочкін.

«Готувалась до концерту два місяці. Все вдалось втілити, що хотіла», — каже Оксанка Горецька.

Дівчинка радіє зі своєї популярності, адже її, за словами Оксанки, вже впізнають на вулиці, хоче і надалі вчитись та стати хорошою та відомою піаністкою.

old_editor, 01.06.2009 17:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини