Подорож в країну повітряних кульок, або Дитяче свято з недитячою музикою

У неділю, 31 травня, на вулиці Миколайчука 2, відбулося дитяче свято «Подорож в країну повітряних кульок».

Свято було досить цікавим, насиченим різними дитячими змаганнями, конкурсами. Івано-Франківська малеча отримала чималу втіху від свята. Дівчатка та хлопчики з радістю розповідали такі до болю знайомі слова з віршиків: «Падав сніг на поріг», «Киця миця де ти була?». І звичайно, море сміху, радості, задоволення принесли дітям призи від організаторів та спонсорів конкурсу.

«Дуже задоволені святом, — говорить, пані Христина, мати 5-ти річної Оленки, — Майже всі дітки отримали подарунки, брали участь у змаганнях. Велике спасибі організаторам. Одне, що не сподобалося – музика розрахована для підлітків – неформалів, а не для маленьких діток. Ведучі постійно закликали дітей танцювати, добре робили, бо стояти було трошки прохолодно. Але під таку музику, напевно, і ми з чоловіком не знали би, як танцювати, хоча ми не є «дідуганами».

З нею погоджуються батьки 3-х річного Тимофія, Ігор та Анастасія: «Свято дуже гарне. Купа призів, повітряних кульок, вражень. Але музика не для дітей дошкільного та шкільного віку, якась «кислота». Якщо «крутить в носі» від «москальських» — «От улибки будет всем светлей», «А облака белокрилие лошадки», хоча нам особисто подобається, то ж можна включити, щоб лунали пісні «Капітошка», «Рушничок» (з ранньої творчості Аліни Гросу) або пісні дітей лауреатів дитячої творчості».

old_editor, 01.06.2009 16:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини