Невдовзі стане відомою доля керівника «Теплокомуненерго»

До кінця цього тижня вирішуватиметься питання звільнення керівника «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Арсена Блащука. Керівник підприємства потішив всіх своєю присутністю на 42 сесії міської ради після. А депутати таки заслухати очікуваний звіт про діяльність підприємства. Правда, депутати зазначили, що Арсена Блащук чимало упустив у своєму звіті, на питання або не відповідав взагалі, або говорив, що то його особиста справа. Попри те, Арсена Блащук навіть визнав частину звинувачень, які пред’являли йому депутати.

«Міський голова Віктор Анушкевичус пообіцяв врахувати всі зауваження депутатів і протягом тижня проаналізувати роботу керівника та дійти до якогось рішення», — говорить депутат Сергій Борзов.

За словами Сергія Борзова, оскільки контракт укладений між міським головою та керівником «Теплокомуенерго» рішення про звільнення повинен прийняти саме Віктор Анушкевичус.

«Арсен Блащук не має права казати, що проблеми підприємства є його особистими, оскільки воно є комунальним, то проблеми є всієї громади», — каже Сергій Борзов.

Депутат зазначає, що можливо, Арсен Блащук ще надіється, що його захистить його партія – Наша Україна.

old_editor, 29.05.2009 14:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини