В Україні не буде національної сили, а Віктор Янукович став «хлопчиком для биття» — комуністи

Депутати комуністичної партії України стверджують, що в Україні не буде єдиного національного руху. Такого висновку дійшли депутати Комуністичної партії, виходячи з підсумків соцопитування.

«Ми соцопитуванням не дуже довіряємо, — говорить Олександр Голуб, депутат від Комуністичної партії, — Вони вже стали частиною передвиборчої гри, а не дійсним відображенням ситуації. Проте недавнє соцопитування показало, що ситуація залишається стабільною: є кілька політичних партій-фаворитів, але їхній рейтинг не може претендувати на лідерство».

Комуністи передбачають деякі зміни в політичному житті країни вже на початку осені. Наприклад, деяку різноманітність у гру фаворитів внесе така собі темна конячка – Сергій Тігібко.

«Сергій Тігіпко дещо сплутає карти між тими, кого сьогодні вважають фаворитами. Після чого, думаю, їх рейтинг зміниться», — каже Олександр Голуб.

Комуніст Олександр Голуб каже, що Партію Регіонів чекає не очікуваний регіоналами результат і проводить аналогію до ситуації з Леонідом Кучмою та називає Віктора Януковича хлопчиком для биття.

«Зі своїм стабільним рейтингом Віктор Янукович виграє у півфіналі, проте програє у фіналі», — передбачає Олександр Голуб.

old_editor, 28.05.2009 22:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини