Цього року ЗНО проходить не так «гладко», як передбачалося

Цьогорічні тести мало не закінчилися сумно для більшості абітурієнтів та їх батьків. Молоді люди вкрай незадоволені таким видом перевірки, адже крім великих грошових затрат, підірвалося й здоров’я.

До того ж, за словами спостерігачів, не було належним чином забезпечені всі умови для успішного проведення тестування у відповідних пунктах. Найбільше «полоскотав нерви» тест з української мови і літератури, який проходив 19 травня. В ньому взяли участь 434 262 особи, що становить 94 % від кількості зареєстрованих.

«Для нас найважчим тестуванням було тестування з мови і літератури. Багатьох людей, яким стало погано просто забирала «швидка» зі шкіл, було зіпсовано кілька сек’юриті-паків, вилучені шпаргалки, списування, переплутані бланки на пунктах проведення тестування — це ще не весь перелік того, що було», — каже Юрій Лисюк, голова обласного відділення КВУ.

Дивно те, що цього року на запрошеннях не було зазначено про «допомогу» вчителям, відданим своїй справі, під назвою «здай друга , стань хорошою людиною».

old_editor, 21.05.2009 20:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини