Рейтинг міського голови впав, але в цьому немає нічого дивного — експерт

Івано-Франківська обласна організація Комітет виборців України в рамках програми моніторингу діяльності обраних осіб, провела опитування мешканців міста на предмет довіри до діючого міського голови Віктора Анушкевичуса.

За результатами опитування, довіряють нинішньому меру 37,5 %, не довіряють — 48,3 %, а трохи більше 14 % опитаних було важко відповісти на це запитання.

«Рейтинг міського голови впав, — говорить голова обласного відділення Комітету виборців України Юрій Лисюк. — Але влада має доти твердий рейтинг, поки вона не стане безпосередньо владою. Весна, стан доріг, конфліктні ситуації у владних структурах призводять до того, що рейтинг згодом спадає».

Проте, за результатами дослідження, на запитання, якщо би вибори міського голови відбулися наступного тижня за кого ви б голосували, більшість опитаних (17,2 %) відповіло — за Віктора Анушкевичуса. На другому місці Олександр Сич (9,5 %), на третьому — Зіновій Шкутяк (7,1 %).

За словами Юрія Лисюка, КВУ і далі проводитиме дослідження та спостерігатиме за тим, наскільки зміниться ситуація за півроку.

old_editor, 21.05.2009 19:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини