Гроші, за виконані громадські роботи, так і не були виплачені безробітним

Гроші, які мали йти на зарплату виконавцям громадських робіт, зникли.

30-ти особам, які були задіяні на громадських роботах, мали виплатити 24 тисячі гривень. Роботи були виконані, кошти профінансовані, готівка знята. Ось тільки працівники ці гроші так і не отримали.

Працівники Контрольно-ревізійного управління в Івано-Франківській області під час ревізії в Клубовецькій сільській раді виявили порушення у фінансово-господарській діяльності. Тисменицький районний центр зайнятості заключив угоду з Клубовецькою сільською радою щодо проведення громадських робіт. Їх наприкінці 2007 року на початку 2008 р виконували 30 мешканців Клубівців.

Згідно з документами на оплату громадських робіт у 2007 році на банківській рахунок сільради надійшло 15 тис 600 грн, а у 2008 – 8 тис 700 грн. Загалом, Тисменицький районний центр зайнятості перерахував на рахунок Клубовецької сільської ради 24 тисяч 400 грн.

Всі ці гроші були зняті з рахунку. Відповідно до виписки з казначейства для виплати зарплати особам, які приймали участь в громадських роботах, у 2007 році було знято готівкою 10 тисяч 600 грн, в січні-вересні 2008 року –3 тис 200 грн.. З невідомих причин ці гроші по касі сільської ради оприбутковані не були, і відповідно, в розхід не списані.

Будь-які бухгалтерські документи, які б підтвердили видачу заробітної плати особам, які приймали участь в громадських оплачуваних роботах, до ревізії не представлено.

Секретар сільської ради, який у 2007-2008 роках працював касиром, пояснив, що чекова книжка на отримання готівки з банку була на руках у колишнього головного бухгалтера.

Де поділися гроші, які призначалися як зарплата за виконані громадські роботи, розшукуватиме тепер правоохоронні органи.

old_editor, 19.05.2009 17:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини