Каштани відцвіли, або Коли поїдуть студенти-сироти до Києва

Минулого року в Івано-Франківську з нагоди Дня студента проходив традиційний «Галицький бал». Нагадаємо, що він був благодійний: за виручені кошти від продажу квитків студенти-сироти Прикарпатського університету мали поїхати до Києва.

Як раніше повідомила «Малакаві» режисер свята Лідія Борисевич, восени було продано 190 квитків на суму 28 500 грн. За її словами, взимку у Київ уже їздила одна група дітей. Проте скільки дітей, і в яку суму обійшлася поїздка, пані Борисевич не пам’ятала. Але повідомила, що наступна група студентів-сиріт поїде до столиці, коли зацвітуть каштани.

Каштани уже відцвітають, але студенти ще в Києві так і не були. За словами Лідії Борисевич, екскурсія мала би бути проведена минулого тижня, потім її перенесли на кінець цього тижня. Режисер «Галицького балу» каже, що студентів не везуть до Києва, бо вони…. не хочуть. Пані Борисевич говорить, що заледве назбирали групу із 20 чоловік, проте, можливо, кількість дітей, які хочуть побачити столицю, до кінця тижня збільшиться. Студентів везтимуть до Києва автобусом, їм видадуть сухпайки. В програмі не тільки екскурсія по Києву, а й зустріч із Владом Ямою. Скільки коштуватиме візит до Києва, Лідія Борисевич, на разі, не знає.

Натомість, за неофіційною інформацією, гроші від «Галицького балу» уже давно «розійшлися», а поїздку до столиці проспонсорує один із організаторі благодійного балу Анна Крисюк.

«Малакава» і далі відслідковуватиме ситуацію довкола благодійного балу.

old_editor, 19.05.2009 16:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини