Геннадій Москаль: Коли Ющенко випив і сів за кермо — Партія регіонів мовчала

Партія регіонів «помічає» тільки ті інциденти з українськими політиками, які їй вигідні, заявив депутат Верховної Раді від Громадянського руху «Народна самооборона» Геннадій Москаль в ефірі програми «Шустер LIVE».

Геннадій Москаль згадав приклад, коли президент Віктор Ющенко на День перемоги привселюдно випив горілки і після цього сів за кермо автомобіля. «Чому Партія регіонів тоді не вимагала імпічменту?», — запитав він у депутатів з опозиційної фракції.

«Шановні колеги з Партії регіонів, а коли (депутат парламенту від фракції Партії регіонів, — ред.) Сергій Головатий напився і розігнав пів міліції України, чому ви не виключали його з фракції?», — навів представник «Народної самооборони» інший приклад.

Геннадій Москаль зауважив, що Юрій Луценко написав заяву про відставку, тому Верховна Рада могла б працювати далі, якби не безглузде блокування парламенту представниками Партії регіонів: «Чого блокувати трибуну? Ось заява, беріть, розбирайте, голосуйте, відправляйте у відставку! В чому питання? Для чого театральні спектаклі сьогодні робити в Україні, коли і так є чим займатись парламенту? Цілий день парламент не працював!».

old_editor, 13.05.2009 18:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини