Експерт: Відставка Луценка вигідна опозиції

Партія регіонів розблокує роботу Верховної Ради за умови наявності достатньої кількості голосів за відставку Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ. Про це в ефірі «5 каналу» заявила заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Політолог Олег Білоус переконаний, що відставка Луценка вигідна саме опозиції, однак однозначно трактувати ситуацію, в яку потрапив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, не можна.

«Опозиція використає цей момент для зміцнення власних позицій, — переконаний Олег Білоус, — Проте, позиція міністра МВС є дуже складною і однозначно трактувати ситуацію, що склалася дуже важко».

Окрім відставки міністра, експерт припускає можливість політичних торгів, так би мовити «за Луценка». На переконання Олега Білоуса, можуть з’явитися пропозиції, які тією чи іншою мірою «зацікавлять» тих, хто виступає за відставку головного «міліціонера».

«Можуть початися торги «за Луценка», — підсумовує Олег Білоус, — Якщо пропозиції зацікавлять протестувальників, то цілком можливо, що їм перехочеться його відставки з посади міністра».





old_editor, 13.05.2009 17:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини